Hurup Gymnastik- & Ungdomsforening

Voksen-hold 


HGU tilbyder flere hold for voksne, se mere om de enkelte hold herunder.
Derudover er der også vores
Familiesvømning og Kunstsvømning,
som også er for voksne. 

Voksensvømning

Begyndere, Vandskræk, Lidt øvede, Øvede = Alle
Voksenundervisning er for alle, som gerne vil svømme, hvad enten du er nybegynder, er vandskræk eller er øvet og gerne vil have finpudset din teknik eller du bare gerne vil have nye udfordringer, såsom at lære at springe på hovedet eller at mestre crawl.
Undervisningen foregår i det store bassin.

 

Vandgymnastik

Vores vandgymnastikhold er en gammel kending. Holdene har kørt i årevis, og de er stort set altid fyldte. Der er lidt forskelligt fokus på de tre hold, men overordnet set er holdet for dig, der ønsker at få noget motion samtidigt med en god gang social hygge.
Gymnastik i vand er godt og skånsomt for led, ryg og knogler, men samtidigt giver vandet modstand og du får trænet dine muskler og smidighed.
Undervisningen foregår i varmtvandsbassinet.
 
 

Aqua Fitness

Skal du have sved på panden, så hop med på vores Aqua Fitness.
Aqua Fitness er for alle, uanset alder og fysisk form. Undervisningen er varieret og vi kommer omkring alle muskelgrupper, med øvelser, som fokuserer på både styrke, kondition, balance og smidighed.
Der anvendes forskellige udstyr undervejs, og der vil være skruet op for energifyldt musik.
Vandet ophæver tyngdekraften, øger bevægeligheden og beskytter dine led mod overbelastning. Holdet er derfor også velegnet for personer, som har problemer med knæ- fod- og hofteled.
Undervisningen foregår i varmtvandsbassinet.

 

Motion med individuelle hensyn

Døjer du med en dårlig ryg, et nedslidt knæ eller er du vandskræk, så er dette holdet for dig. På dette hold vil vores dygtige instruktør lave individuel undervisning som tager højde for netop dine udfordringer.
Vandet ophæver tyngdekraften, øger bevægeligheden og beskytter dine led mod overbelastning. Træning i vand er derfor effektivt.
Holdet er også for dig, som er vandskræk, men som synes at vores voksensvømning i det store bassin er for stor en mundfuld. Holdet her træner i det varme vand, hvor det kan være nemmere at have det mentale overskud, som overvindelse af vandskræk kræver.
Undervisningen foregår i varmtvandsbassinet.
 
Bliv medlem

Tilmeld her ...

Gymnastik
Svømning
Badminton
Besøg vores side
Hurup Gymnastik- & Ungdomsforening | 7760 Hurup Thy | hgu.hurup@gmail.com